Menu

Május 31-ei ünnepségen köszöntöttük az országos és nemzetközi sikereket elért tanulóinkat és felkészítő tanáraikat. A kitüntetett tanulók listája ITT olvasható. A fotókat Hatházi-Müller Andrea készítette

Free Joomla Lightbox Gallery

Pécs Megyei Jogú Város Jegyzője felhívja a hátrányos helyzetű és rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, halmozottan hátrányos helyzetű gyermek szülőjének, törvényes képviselőjének a figyelmét arra, hogy a gyermeke számára (18 éves korig) a nyári tanítási szünet időtartamának 43 munkanapján szünidei gyermekétkeztetést biztosít, melynek keretében déli meleg étel elvitelére lesz lehetőség 2018. július 2. (hétfő) és 2018. augusztus 30. (csütörtök) napjával bezárólag terjedő időre.

További információk

 

A II. Centrum Futsal Országos Döntőjében 156 csapatból IV. helyezést ért el a PSZC Zsolnay Vilmos Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája csapata. Elismerésünk jelképeként egy „futsal” tortát adtunk át a nyertes csapatnak.
Ismételten szeretnénk megköszönni Baronek Béla testnevelő tanárnak a felkészítést és a fiúknak a kiváló teljesítményt!

 

Free Joomla Lightbox Gallery

A tavalyi év sikerén felbuzdulva az idén is megrendezésre került a Centrum Futsal Országos Bajnoksága, melynek körzeti fordulója - Baranyában - január 16-17-én került megrendezésre. A bajnokságra 10 tagintézmény nevezett és a regionális döntőre a következő csapatok jutottak tovább:

1. PSZC Zsolnay Vilmos Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
2. PSZC Zipernowsky Károly Műszaki Szakgimnáziuma
3. PSZC Pollack Mihály Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma
4. PSZC Mohácsi Radnóti Miklós Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

Gratulálunk a csapatoknak!

 

Free Joomla Lightbox Gallery

map18Október 18-án óriási érdeklődés mellett lezajlott a "Mi a pálya?" műszaki pályaválasztó országos road-show, melynek egyik főszereplője volt a Pécsi Szakképzési Centrum. Az eseményről készült fotók jól mutatják a szerteágazó és sokszínű program sikerét.