Rendkívüli felvételi eljárás keretében május 19-ig fogadjuk a választott képzésre kitöltött jelentkezési lapokat személyesen a Rét utcai épületünk Tanulmányi Osztályán, munkanapokon 7:30-15:30 óra között.

Túljelentkezés esetén a jelentkezési sorrendet is figyelembe vesszük.

Választható képzéseink

1. hely: Rajnai Laura - Mohács Térségi Általános Iskola – Brodarics 7.o.
2. hely: Mikusa Mira - Mohács Térségi Általános Iskola – Brodarics 7.o.
3. hely: Bogdán Zoltán - Kölkedi Általános Iskola 6.o.
3. hely: Hódi Annamária - Versendi Általános Iskola 6.o.

Gratulálunk, egyúttal minden pályázónak és felkészítő tanáraiknak is köszönjük, hogy megtiszteltek minket munkáikkal!

Free Joomla Lightbox Gallery

Iskolánk, a Pécsi Szakképzési Centrum Mohácsi Radnóti Miklós Szakképző Iskolája is részese, szervezője volt a „Szakmák Éjszakája” országos rendezvénysorozatnak múlt pénteken, április 21-én.

Nyitott műhelyekkel, színes programokkal vártuk s fogadtuk az érdeklődőket, s az esti (éjszakai) kínálatunk mintegy folytatása volt a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Mohácsi Irodája által napközben szervezett, a környékbeli és helyi iskolásokat megmozgató szakmabemutató, pályaválasztási interaktív kiállításnak.

Intézményünkben a legnagyobb érdeklődés a „Szakmák Kupája” teremlabdarúgó tornát és a „Jövő szakmunkásai” címen meghirdetett rajzpályázati kiállítást kísérte, de sokan látogattak el megkóstolni a tankonyhánkon készített ínyenc falatokat is. Az éjszaka a diákönkormányzat felügyeletével zajló zenés, táncos rendezvénnyel, jó hangulatban zárult.

Még több programmal, még több látogatóval találkozzunk jövőre is!

 

Dél-magyarországi Közgazdasági Középiskolák Találkozója

 

Április 12-én, szerdán tanulóink részt vettek a Dél-magyarországi Közgazdasági Középiskolák Találkozóján, amelynek idén Bonyhád adott otthont.

zsolnayKépátadó ünnepség a Zsolnay-ban

Iskolánk szeptember óta viseli Zsolnay Vilmos nevét. Az új név kihívásokat és nagyon sok örömet is jelent nekünk. Most is egy örömteli alkalomra szeretnénk felhívni figyelmüket:

Ábrahám István Zsolnay Vilmos kerámiára festett képével ajándékozza meg iskolánkat.
Az eseményre néhány nappal Zsolnay Vilmos születésnapja (április 19) után 24-én délután került sor. Rendezvényünket megtisztelte jelenlétével Mattyasovszky-Zsolnay Zsófia és Viktor, Őri László alpolgármester, számos jeles Zsolnay kutató.

Képek az eseményről facebook oldalunkon