1. hely: Rajnai Laura - Mohács Térségi Általános Iskola – Brodarics 7.o.
2. hely: Mikusa Mira - Mohács Térségi Általános Iskola – Brodarics 7.o.
3. hely: Bogdán Zoltán - Kölkedi Általános Iskola 6.o.
3. hely: Hódi Annamária - Versendi Általános Iskola 6.o.

Gratulálunk, egyúttal minden pályázónak és felkészítő tanáraiknak is köszönjük, hogy megtiszteltek minket munkáikkal!

Free Joomla Lightbox Gallery

Iskolánk, a Pécsi Szakképzési Centrum Mohácsi Radnóti Miklós Szakképző Iskolája is részese, szervezője volt a „Szakmák Éjszakája” országos rendezvénysorozatnak múlt pénteken, április 21-én.

Nyitott műhelyekkel, színes programokkal vártuk s fogadtuk az érdeklődőket, s az esti (éjszakai) kínálatunk mintegy folytatása volt a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Mohácsi Irodája által napközben szervezett, a környékbeli és helyi iskolásokat megmozgató szakmabemutató, pályaválasztási interaktív kiállításnak.

Intézményünkben a legnagyobb érdeklődés a „Szakmák Kupája” teremlabdarúgó tornát és a „Jövő szakmunkásai” címen meghirdetett rajzpályázati kiállítást kísérte, de sokan látogattak el megkóstolni a tankonyhánkon készített ínyenc falatokat is. Az éjszaka a diákönkormányzat felügyeletével zajló zenés, táncos rendezvénnyel, jó hangulatban zárult.

Még több programmal, még több látogatóval találkozzunk jövőre is!

 

mohacs04A 2017 április 1–jén Miskolcon megrendezett I. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatverseny országos döntőjén a PSZC Mohácsi Radnóti Miklós Szakképző Iskolájának 4 fős csapata Riegelman Zsolt és Tóth István (a képen középen) vezetésével 10. helyezést ért el. A képen balról Szemerédi Kristóf, Szíjártó Martin, Pópé Dániel, Fábri Zsolt 11. évfolyamos tanulóink láthatók.