pecs zipernowsky

Dr. Glöckler Oszvald (Nemzetközi Atomenergia Bizottság)október 27-én, pénteken 14:00 órai kezdettel Nukleáris energia világszerte, szubjektíven címmel előadást tart a Pécsi SZC Zipernowsky Károly Műszaki Szakgimnáziumában. Az előadás helye: fszt. 10-es terem (Iskolatörténeti Kiállítás)

Tekintse meg a meghívót.

 

A nyolcadikos tanulókkal együtt – főleg, ha egy iskolából többen is jelentkeznek – a meghirdetett foglalkozásokon szívesen látjuk tanáraikat is.

Igény esetén szakmai tanáraink szívesen elmennek bármely általános iskolába kihelyezett gyakorlati / technika órát tartani, így azok a tanulók is „belekóstolhatnak” az iskolánkban folyó gyakorlati oktatásba, akik a meghirdetett programokon nem tudnak részt venni.

A részletes programot elérhetik ITT

2017. október 2-án közösségépítő programokat szerveztünk az iskola munkatársai részére. A sikondai Ökoturisztikai Központban töltöttünk el egy kellemes napot.

Free Joomla Lightbox Gallery

200A Zipernowsky Diákjaiért Alapítvány pályázatot hirdetetett az iskola diákjai számára az Arany János emlékév alkalmából. A diákok három kategóriában nevezhetnek, egyéniben, ill. csoportosan, és értékes nyeremények reményében mérhetik össze tudásukat.

Az eredményekről a pályázat értékelését követően, november 20. után fogunk beszámolni.

Fotópályázat

szorolap fotopalyazat 75