sasd

Február 7-9-ig rendezték meg Budapesten a SIRHA Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa Szakkiállításon a Pataki János Emlékversenyt. Iskolánkból, a Pécsi SZC Sásdi Vendéglátóipari Szakközépiskolájából három tanuló nevezett az országos versenyre tortadíszítés kategóriában.

Verbiás Noémi aranyérmet, Hoffer Natália bronzérmet, Fülöp Cintia elismerő oklevelet szerzett. Felkészítő tanáruk Schneiderné Szabados Ildikó, iskolánk cukrász szakoktatója felkészítő munkájáért szintén oklevélben részesült.

Gratulálunk a szép eredményekhez!

 

Free Joomla Lightbox Gallery

Február első hétvégéjén tartották Pécsett, a Zsolnay Kulturális Negyedben a már hagyománnyá vált VI. Pécsi Csokoládé Karnevált, ahol iskolánk, a Pécsi Szakképzési Centrum Sásdi Vendéglátóipari Szakközépiskolája is évek óta képviselteti magát.

Schneiderné Szabados Ildikó tanárnő iskolánk több cukrász tanulójával megmutatta, hogy milyen egyszerű is a bonbon készítés, hogy lehet tortát kreatívan, és gusztusosan feldíszíteni. Az idei év újdonsága a csokoládéba mártott chips volt, ami szintén elnyerte az érdeklődők tetszését.

 

Free Joomla Lightbox Gallery

sasdi tabor

Szeptember 11-13. között iskolánk végzős tanulói Fonyódligeten táboroztak az Erzsébet programnak köszönhetően. Az időjárás ugyan nem volt kegyes, mégis számos élménnyel térhettek haza a gyerekek. Többek között sárkányhajóztak, a balatonboglári kikötőből sétahajó kirándulást tettek, Badacsonyban kirándultak, és esténként a tábor discoban ismerkedtek a többi csoporttal.