Menu

szigetvar zrinyi

zrt01

Tóth Csilla tanárnő aulánk őszi díszítését téliesítette, nem akármilyen magas szinten.

 

zrt02
December 6-án iskolánkat táncos Mikulások lepték meg. Táncos műsorukkal szórakoztatták a „nagyérdeműt”.

Felkészítő tanáraik Mozsgainé Cserveni Irén és Mozsgai Melitta tanárnők.
Köszönjük!

zro01Iskolánk kispályás focicsapata december 6-án I. helyezést ért el a Sellyei Középiskola által szervezett Mikulás Kupán. A torna legjobb kapusa a zrínyis Gyalus Csaba 9.b osztályos tanuló, gólkirálya szintén zrínyis Molnár Csaba tanuló lett. Felkészítő tanáruk Wágner Csaba tanár úr.

Gratulálunk!

 

 

zr01

Szigetváron iskolánk kezdeményezésére minden és november 11-én 11 óra 11 perckor a Zrínyitéren, az I. világháborús emlékműnél a harctereken elesett katonákra emlékezünk. Idén november 10-én a középiskola, az általános iskolák és az óvodák közösen gyújtottak emlékmécsest az ünnepség végén.

 

 

 

 

 

 

 

pv01November 9-én és 10-én közel kétszáz 8. osztályos általános iskolás tanuló vett részt a pályaválasztás előtt álló tanulóknak szervezett nyílt napon. A rendezvényeket dr. Vass Péter polgármester nyitotta meg, majd az érdeklődők interaktív foglalkozásokon ismerkedhettek meg képzéseinkkel.

November 22-én Szigetváron rendezett „Mi a pálya?” pályaválasztási kiállításon is nagyon népszerűek voltak standjaink.

 

 

 

szigvarSzigetvár tavaly emlékezett Zrínyi Miklós hőstettének 450. évfordulójára. Iskolánk, a Pécsi SzC Zrínyi Miklós Gimnáziuma, Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Szakiskolája kezdeményezésére a város oktatási intézményei és a város polgárai fáklyákkal kivilágítva a várat, tisztelegtek az elesettek emléke előtt.

Ezt a rendezvényt, a „Tűzgyűrűt”, a város az idén beemelte a központi rendezvények sorába, így immár második alkalommal emlékeztünk közösen Zrínyi Miklósra és katonáira.

Fotópályázat

szorolap fotopalyazat 75